Flexibiliteit op maat voor nieuw en gebruikt

Ontdek de voordelen van onze
auto concepten.

Puur genieten

Met onze zorgvrije betaaloplossingen
voor boten en motoren.

Maak 't af met de
juiste website!

  • Van ontwerp tot realistatie
  • Klantlogin
  • Integratie loyalty applicatie
  • Integratie financiële modules

DE Loyalty Credit Card van Nederland!

Verhoog klantenbinding en
verkopen met een eigen kaart.

  • Tanken
  • Betalen
  • Sparen

Portfolio

Informatie

FiCon levert een volledig dienstenpakket voor de automotive sector van de ontwikkeling van het financiële concept tot het aansluitende marketing en communicatie traject. Verschillende types It oplossingen worden aangeboden van complete websites tot occasionmodules. Voor het debiteuren beheer levert FiCon met Auto Wallet en Safe Betalen de oplossing voor onbetaalde rekeningen.

AFM

Voor het aanbieden van financiële concepten in de automotive markt maakt FiCon exclusief gebruik van goederenkredieten. Deze producten kunnen daarom te allen tijde worden aangeboden in het dealerkanaal zonder een vereiste verbonden bemiddelaar aanstelling. FiCon levert zelfs goederenkredieten die vaak naast de verbonden bemiddelaar aanstelling van de captive kunnen worden gevoerd. Informeer naar de mogelijkheden om zich te onderscheiden met een concept op maat.

Occasion database

De autoverkoop begint al online; een goede occasionmodule is daarom onontbeerlijk. FiCon levert occasionmodules op maat en plug-in modules voor bestaande modules. Met de FiCon module kan de klant zoeken op maandtermijn en direct vanuit de occasionmodule een aanvraag doen. Combineer de occasionmodule met de prijskaartenmodule en ontvang automatisch van elke wijziging een nieuwe prijskaart opgemaakt in de huisstijl en voorzien van alle verplichte juridische informatie omtrent financieringen.

Auto Wallet

Een veel voorkomend probleem voor autobedrijven zijn de reparaties op rekening en het bijbehorende debiteurenbeheer. Met de Auto Wallet behoren deze problemen tot het verleden. De consument betaalt de reparatie gespreid in termijnen en het autobedrijf ontvangt direct het factuurbedrag. Beschikt de klant eenmaal over een Auto Wallet dan kunnen ook alle volgende reparaties en periodieke onderhoud gespreid worden betaald.

Actie ontwikkeling

Een nieuw model of actiemodel promoten? FiCon heeft alle ingrediënten om elke actie te voorzien van een financieringsvoorstel op maat

Safe Betalen

Onbetaalde rekeningen voor reparaties en gecancelde verkooporders zijn een veel voorkomend probleem. Met Safe Betalen biedt FiCon hiervoor een passende oplossing De klant betaalt eerst aan Safe Betalen en is de reparatie eenmaal verricht of de auto afgeleverd dan ontvangt het autobedrijf direct het factuurbedrag.