Flexibiliteit op maat voor nieuw en gebruikt

Ontdek de voordelen van onze
auto concepten.

Puur genieten

Met onze zorgvrije betaaloplossingen
voor boten en motoren.

Maak 't af met de
juiste website!

  • Van ontwerp tot realistatie
  • Klantlogin
  • Integratie loyalty applicatie
  • Integratie financiële modules

DE Loyalty Credit Card van Nederland!

Verhoog klantenbinding en
verkopen met een eigen kaart.

  • Tanken
  • Betalen
  • Sparen

Portfolio

StudieBudgetPlan

Het StudieBudgetPlan is de betaaloplossing voor het gespreid betalen van schoolboeken voor het voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs. Naast schoolboeken kunnen ook alle andere benodigdheden voor het schoolgaande kind gespreid worden betaald.

StudieWallet

De StudieWallet van FiCon biedt ouders van studenten de mogelijkheid de studiekosten te spreiden naar eigen inzicht. In het leven geroepen voor het betalen van de boeken en het lesgeld tegenwoordig ook veel gebruikt voor het financieren van buitenlandse stages en Erasmus programma’s.

Particulier onderwijs

Het aantal particuliere opleidingen stijgt elk jaar. FiCon levert betaaloplossingen op maat voor zowel particuliere MBO als ook HBO opleidingen. Naast gespreid betaaloplossingen voor o.a. Tio Hogeschool, Schoevers opleidingen en het Laurentius College maken ook steeds meer aanbieders van cursussen gebruik van de expertise van FiCon.

Motor

De roots van FiCon liggen van oudsher in de motormarkt en is daardoor sterk vertegenwoordigd in de markt. FiCon verzorgt de Financial Service van zowel Honda Nederland als ook Yamaha Nederland. Met het MotorPlusPlan worden de andere merkdealers en onafhankelijke motorzaken bedient.

Marine

Volwaardige schepen of de drie eenheid boot, motor en trailer FiCon levert betaaloplossingen op maat. Naast de Financial services voor Honda Nederland en Yamaha Nederland levert FiCon haar diensten ook aan andere platforms zoals Boatingworld.

BasicMotorCard

Met de BasicMotorCard levert FiCon een betaaloplossing voor het gespreid betalen van onderhoud en reparaties als ook accessoires en kleding. Naast een betaalfaciliteit is de kaart uitgerust met een tankfaciliteit waarmee met korting kan worden getankt. Indien gewenst kan de kaart door de dealer worden gebruikt als loyalty kaart.