Flexibiliteit op maat voor nieuw en gebruikt

Ontdek de voordelen van onze
auto concepten.

Puur genieten

Met onze zorgvrije betaaloplossingen
voor boten en motoren.

Maak 't af met de
juiste website!

  • Van ontwerp tot realistatie
  • Klantlogin
  • Integratie loyalty applicatie
  • Integratie financiële modules

DE Loyalty Credit Card van Nederland!

Verhoog klantenbinding en
verkopen met een eigen kaart.

  • Tanken
  • Betalen
  • Sparen

Portfolio

Webshop integratie Profile

Voor het Wallet betaalconcept levert FiCon speciale webshop applicaties. Deze applicaties zorgen voor een naadloze integratie in bestaande bestel en betaalmodules. FiCon levert daarmee als eerste in Nederland de mogelijkheid voor webshops om producten middels productfinancieringen aan te bieden. Profile Tyre Center heeft deze module als eerste geïnstalleerd voor de aanschaf van banden en velgen.

Mijnfietsplan

De consument oriënteert zich tegenwoordig eerst online alvorens de stap naar de winkel te maken. FiCon speelt hier op in met de lancering van haar eerste community: Mijnfietsplan. Een online platform met alle informatie omtrent financieren met meer dan 500 aangesloten fietsenwinkels waaronder landelijke ketens zoals Bike Totaal en Profile waar de klant met de Mijnfietsplan Card in de winkel zijn fiets kan aanschaffen.

Toyota Plan

De nieuwe Toyota Aygo voor €4,- per dag? Met het nieuwe ToyotaPlan van Spiering en Goosen & Polderman komt een nieuwe Toyota opeens een stuk dichterbij. Na de succesverhalen van het smartPlan en het FiatPlan is nu ook de kleinste Toyota in een FiCon concept gegoten. Het ToyotaPlan in combinatie met de gekozen communicatiekanalen moet de jongere rijder naar de vestiging leiden.

Financial Services

Voor de importeurs die niet de beschikking hebben over een eigen captive organisatie biedt FiCon de mogelijkheid tot het volledig outsourcen van de Financial Services afdeling. Van het ontwikkelen en naar de markt brengen van nieuwe producten en acties tot het trainen van dealers en verkopers. Yamaha Nederland en Honda Nederland maken voor het volledige productportfolio gebruik van de expertise van FiCon.

Correct Card

Rotterdams bekendste elektronica concern Correct heeft met de introductie van de Correct Card gekozen voor de flexibele betaal oplossingen van Wallet. Mede met het oog op het steeds uitbreidende product aanbod van elektronica tot marine, fietsen en zelfs meubelen was behoefte aan een overkoepelend betaalconcept wat bijdraagt aan de mogelijkheid waarmee de klant vanuit één krediet gespreid kan betalen bij al de aangesloten outlets.

mijnbetaalplan

Met het mijnbetaalplan platform heeft Wallet een nieuw en uniek betaalplatform gelanceerd. De klant is hierbij volledig in controle van het aanvragen tot betalen. Elke aankoop kan gespreid worden betaald en de klant bepaalt de duur en het maandbedrag. Bovendien kan men deze op elk ogenblik aanpassen. Voor retailers kan deze flexibele betaalmethode probleemloos worden geïntegreerd in bestaande webshop bestel en betaalsystemen alsmede worden gekoppeld aan de betaalterminal in de winkel. Meer informatie over het mijnbetaalplan betaalplatform? Meldt u dan nu aan als acceptatiepunt.