Flexibiliteit op maat voor nieuw en gebruikt

Ontdek de voordelen van onze
auto concepten.

Puur genieten

Met onze zorgvrije betaaloplossingen
voor boten en motoren.

Maak 't af met de
juiste website!

  • Van ontwerp tot realistatie
  • Klantlogin
  • Integratie loyalty applicatie
  • Integratie financiële modules

DE Loyalty Credit Card van Nederland!

Verhoog klantenbinding en
verkopen met een eigen kaart.

  • Tanken
  • Betalen
  • Sparen

Portfolio

Informatie

Opgericht in 1999 als intermediair gespecialiseerd in het in opdracht ontwikkelen van financiële concepten voor de automotive, recreatie en educatie markt. Inmiddels is FiCon uitgegroeid tot marktleider in het ontwikkelen van financiële concepten voor duurzame consumptiegoederen.

Merken

FiCon heeft in verscheidene markten een eigen direct distributiekanaal met gevestigde merken waaronder o.a. Wallet, het StudieBudgetPlan en het MotorPlusPlan.

Partners & Portfolio

In haar meer dan 10 jarige bestaan heeft FiCon in samenwerking met haar partners voor bedrijven uit alle mogelijke markten financiële concepten ontwikkeld.

Marketing

Een financieel concept is niet het eindpunt maar juist het startpunt. Voor succes zijn up-to-date it toepassingen en een goede marketing en communicatie van essentieel belang.

Concept ontwikkeling

Op basis van het product en het klantprofiel ontwikkelt FiCon een concept op maat. Met als uitgangspunt een flexibel en klantvriendelijk product wat leidt tot omzetverhoging en een langdurige klantrelatie.

Producten & Diensten

Naast het standaard financieringen en verzekeringen productenpalet van het intermediair zoals FiCon levert het standaard productenpalet van het intermediair voor de ondersteuning van de op maar gemaakte financiële concepten.