Flexibiliteit op maat voor nieuw en gebruikt

Ontdek de voordelen van onze
auto concepten.

Puur genieten

Met onze zorgvrije betaaloplossingen
voor boten en motoren.

Maak 't af met de
juiste website!

  • Van ontwerp tot realistatie
  • Klantlogin
  • Integratie loyalty applicatie
  • Integratie financiële modules

DE Loyalty Credit Card van Nederland!

Verhoog klantenbinding en
verkopen met een eigen kaart.

  • Tanken
  • Betalen
  • Sparen

Portfolio

Retail financiering

Wallet is een flexibele betaaloplossing met een limiet van € 3.500. Bij elke aankoop bepaalt de klant zelf zijn maandtermijn en looptijd. Alle afgeloste bedragen zijn weer voor opname beschikbaar. Betalingen kunnen online als ook in de winkel worden verricht met de Wallet betaal kaart. Met Wallet kan elke retailer gespreid betalen aanbieden.

Webshop integratie

De webshop applicaties van Wallet leveren een naadloze integratie van een gespreid betaaloplossing binnen bestaande bestel en betaalprocessen. Het prijzen van goederen tegen maandprijzen alsmede de anonimiteit van het internet zorgen voor een bewezen omzetstijging in webshops.

Card

De Wallet kaart is een moduliar opgebouwde (white-label) kaart. De kaart combineert een gespreid betaal module met een tankpas en zelfs loyalty platform. De enige kaart die zowel als debet als credit kaart kan functioneren. De mogelijkheid tot het koppelen van een nieuw of bestaand loyalty platform maken de Wallet kaart tot de ultieme klantenkaart.

Loyalty

De white label Wallet kaarten zijn naar wens te voorzien van een loyalty platform op maat. Maar ook bestaande loyalty platform kunnen aan de kaart worden gekoppeld.

Tanken

De Wallet betaal kaart kan worden uitgebreid met een tankpas faciliteit van BasicCard. Zo kan worden getankt met hoge kortingen bij meer dan 450 locaties in Nederland.

Login

Met de handige login module heeft de klant 24 uur per dag inzage in zijn financiële status. Tevens kan men hier op elk gewenst moment het maandtermijn aanpassen.